Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Вчера по бул. Шипченски проход, карахме доста време заедно с колежка със сива 156 комби...
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
    ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

• Искам да благодаря на колегата с GT-то който току що ми издраска задната врата на паркинга на магазин "ДАР" в Гоце делчев/София/.
      Незнам дали е клубар,нямаше табели,със софйска регистрация.
      Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Вчера на няколко пъти се засякохме с една златиста 156 SW... Последно на бул. Черни връх
        Alfa 156 1,6 TS ex
        Alfa 166 2,4 JTD 136 hp ex
        Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

• Преди малко на кръговото към Драгалевци се засякох с жълта 156 с ЕН регистрация.
          Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

• Днес в Търново Плевенско Ку-Ве - видяхме то с Тедо, ЕН 6639 или нещо близко, странични надписи Alfa Romeo, Бели джанти и клубен стикер на предно стъкло, паркирана на бул. България, разклона за Беляковец, до тото пункта
            Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
            Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
            Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

• Днес с Кайо се засякохме на пешаходният светофар на Гешов, аз свирнах, но той явно не ме видя понеже бях в крайно дясна лента Поздрави!
              Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
                Днес с Кайо се засякохме на пешаходният светофар на Гешов, аз свирнах, но той явно не ме видя понеже бях в крайно дясна лента Поздрави!
                Не съм те,извинявай....абе аз съм си отнесен.......))
                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от angelovi69 Покажи съобщение
                  Днес в Търново Плевенско Ку-Ве - видяхме то с Тедо, ЕН 6639 или нещо близко, странични надписи Alfa Romeo, Бели джанти и клубен стикер на предно стъкло, паркирана на бул. България, разклона за Беляковец, до тото пункта
                  .Колега не си сбъркал номера .

Comment

• Ми а де! Въртяхме се край колата, оглеждахме я, ама шофера не се появи! Ти ли си бил?
                    Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
                    Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
                    Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

• Първоначално публикувано от angelovi69 Покажи съобщение
                      Ми а де! Въртяхме се край колата, оглеждахме я, ама шофера не се появи! Ти ли си бил?
                      Да колега .Тук съм за очните още няколко дена.

Comment

• Днес в Сандански пешеходно се видяхме с един колега, видео-оператор. Той ме разпозна по тениската. Заговорихме се, снимал е по мероприятия, познава повечето алфисти, особено Вентур-ските. Беше с камерата на рамо, отиваше да снима една местна певачка, та се забави заради мен. Аз май се представих, но не разбрах той кой е.
                        166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
                          Днес в Сандански пешеходно се видяхме с един колега, видео-оператор. Той ме разпозна по тениската. Заговорихме се, снимал е по мероприятия, познава повечето алфисти, особено Вентур-ските. Беше с камерата на рамо, отиваше да снима една местна певачка, та се забави заради мен. Аз май се представих, но не разбрах той кой е.
                          Видял си Ванката ника му мисля беше Paparak Ivi
                          Alfa Romeo 75 24V

Comment

• Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение
                            Видял си Ванката ника му мисля беше Paparak Ivi
                            Сещам се за ника. Не можахме да се разговорим повече, другите го викнаха да работи. После обърнаха точно пред нас, че бяха влезли от обратната страна на еднопосочната ни улица.
                            166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• СА 3114 с клубни стикери, туко що по Шипченски :п
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

• Днес по обед по околовръстното към Горубляне, карах зад клубна черна 166 с ДКН СО... Свирнах и махнах, преди да се отбия на светофара. Незнам дали шофьора ме забеляза!
                                Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

Working...
                                X